Colle Corviano wijngeschenk

24,50 incl. BTW

Een wijngeschenk, een mooi gebaar voor u naasten en dierbare op elk moment, geniet van Colle Corviano Pinot Grigio en Montepulciano

De smaak van de Colle Corviano Pinot Grigio wijn is fruitig met een frisse zuurgraad, wat appels en een toets van perzik. De afdronk is rond met wat kruiden en licht florale toets.

De Colle Corviano Montepulciano heeft een krachtige geur, met veel rijp rood fruit. De levendige smaak is rijk in fruit, met op de achtergrond een discrete houttoets van 6 maanden houtrijping.

De Wijn is feestelijk verpakt in een wijnkist met gravuren en kan naar wens afgeleverd worden op het juiste adres. Voeg een boodschap toe bij de bestelnotitie!

Artikelnummer: 6457/19-1-1-1-2 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Colle Corviano wijngeschenk altijd leuk om te geven en te krijgen.  Laat u dierbare en naasten weten dat u aan ze denkt.  En hoe kan dit nou beter als met 2 goede flessen wijn?

Het kistje is gevuld met de Colle Corvinano Pionot Grigio en Colle Corviano Montepulciano. De prachtig gelegen wijngaarden van Colle Corviano liggen voor het grootste deel direct om het wijnhuis. Ze verbouwen vooral inheemse rassen, zoals Trebbiano en Pecorino voor wit en Montepulciano voor rood. De kelder is ongelooflijk ‘state of the art’: zo zijn er peristaltische pompen, wordt er gebruikt gemaakt van micro-bullage. Ook hebben ze een filtersysteem dat niet met carbon maar met grind werkt, waardoor er per cuve de mogelijkheid geheel automatisch pigéage toe te passen.

De Pinot Grigio is lekker als aperitief of bij een voorgerecht met vis of asperges. De Montepulciano is echt een allermans vriend, lekker bij de openhaard, maar ook bij een goed stuk vlees.  Beide heerlijke gangbare wijnen waar een ieder van kan genieten.

Naast Colle Corviano wijngeschenk, zelf een wijngeschenk samenstellen? Dat kan kijk op onze Wijnshop. 

Tevens is het mogelijk om bij ons wijnkistjes te graveren of zelf een etiket te maken voor op u wijnfles. Zie voor meer informatie onze site van Eigen wijn.

 

Extra informatie

Land

Italië

Wijnhuis

Colle Corviano

Herkomstgebied

Abruzzen

Blend

Montepulciano, Pinot Grigio