Feest locatie Soest sfeervol rust wijnboerderij

Organiseer

Organiseer bij de Wijnboerderij uw zakelijke of persoonlijke evenementen. Graag denken wij met u mee om er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken. Niet alleen de arrangementen maken wij op maat, wij kunnen u in alle details ontzorgen en voor u alles uit handen nemen zodat u daar geen omkijken naar heeft. Onze wijnboerderij kunt u per dagdeel huren, wilt u de gehele eventorganisatie bij ons neerleggen dat kan ook. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op via 035-5882686.

Bruiloft Ceremonie

Trouwen op de Wijnboerderij! De Wijnboerderij is een unieke locatie gelegen in het buitengebied van Soest. Samen met u denken wij graag mee in het organiseren van misschien wel de mooiste dag uit uw leven.

Een huwelijksdag compleet naar wens ingericht, samen met u kijken wij graag mee naar de wensen en mogelijkheden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Uitvaart Ceremonie

De Wijnboerderij is een unieke locatie gelegen in het buitengebied van Soest. Samen met u en de uitvaartverzorger denken wij mee in de mogelijkheden voor een passende uitvaartceremonie. Afscheid nemen in stijl en op een  gepaste manier.

De locatie de gehele dag tot uw beschikking, op deze manier kunt u in alle rust, ruimte en privacy afscheid nemen van uw dierbare. Wij staan voor persoonlijke zorg en een ceremonie op maat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Business bijeenkomst netwerk businessclub proeverij

Businessclub

Bij de Wijnboerderij ontvangen wij regelmatig businessclubs van verschillende grootte en uit verschillende regio’s. U bent natuurlijk van harte welkom om uw businessclub te ontvangen op onze unieke locatie. In de Wijnboerderij kunt u, eventueel in combinatie met een diner of lunch, in alle rust netwerken met leden uit uw eigen businessclub.

Koppel hier een wijnproeverij of een (aantal) gastspreker(s) aan en u bezorgt uw mede-leden een onvergetelijke ervaring.

Brainstormsessie Soest locatie natuur

Brainstormsessie

Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel het om snel veel nieuwe ideeën te genereren over een bepaald onderwerp of vraagstuk. Kenmerkend aan brainstormen is dat het waardeoordeel over de geopperde ideeën pas op tafel komt op het moment dat alle ideeën zijn opgesomd.

Een mooie quote van Alex Osborn over brainstormen:

“vòòr de koffie geen kritiek leveren, na de koffie wel…”

Is er in uw bedrijf een creatieve oplossing nodig? Of is er een nieuwe uitdaging die om een creatieve aanpak vraagt? Hoe fijn is het dan om met uw bedrijf, afdeling, team nieuwe creatieve energie op te doen vanuit een sfeervolle locatie midden in de natuur?

Teambuilding Soest locatie wijnboerderij teammeeting

Teambuilding

Teambuilding is een prima manier om een effectieve samenwerking te vergroten binnen een team. Herkent u onderstaande mogelijke doelen?

  • Een visie ontwikkelen voor de komende jaren;
  • Meer betrokkenheid en onderling begrip;
  • Een meer open communicatiesfeer;
  • Een andere werkwijze implementeren;
  • Obstakels die van invloed zijn op de sfeer en de samenwerking aan de oppervlakte brengen;
  • Meer helderheid over ieders ‘rol’ in de groep en de effectiviteit van die rollen toetsen;
  • U elkaar beter wilt leren kennen.

Wilt u samen uw doelen realiseren in een rustige, sfeervolle omgeving en locatie midden in de natuur in het midden van Nederland?

Dan nodigen wij u graag uit bij de Wijnboerderij in Soest, wij verzorgen uw bijeenkomst graag voor u en uw team. Uiteraard denken wij graag met u mee over de invulling van de dag.