Vergaderen

Vergaderen in alle rust, ruimte en privacy? Dat kan in onze sfeervolle wijnboerderij. Op een prachtige centrale locatie in Nederland ligt de Wijnboerderij in een mooi natuurgebied tussen Soest en Amersfoort. U kunt bij ons vergaderen tussen de flessen wijn.
Mocht u na het vergaderen interesse hebben in een ontspannende afsluiting van de dag, dan kan dat! Denk bijvoorbeeld aan een educatief programma in de vorm van een wijnproeverij of samen met de chef pizza’s bakken in de authentieke houtgestookte pizzaoven. Ook werken wij samen met leuke aanbieders van activiteiten. Klik hier voor meer informatie!

  • wij verhuren onze locatie voor een gehele dag of per dagdeel
  • onze locatie beschikt over een beamer, scherm & flipover
  • wij hebben daarnaast één sub-ruimtes
  • goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (station Soest)
  • voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Subruimte

Buiten de ruime boerderij beschikt de Wijnboerderij ook over ”en sub-ruimte.


Op de 1e verdieping bevindt zich de sub-ruimte. Hier kunt u aan een lange tafel of in een informele setting in kleine groepen vergaderen of een workshop of cursus organiseren. De ruimte is naar wens in te delen en is hierdoor geschikt voor elke bijeenkomst. 

Catering

Wij kunnen u van alle gemakken voorzien, van lunch tot diner en van borrel tot wijnproeverij. Dit doen wij allemaal in combinatie met onze vaste cateraar. Verder zijn er tal van leuke workshops mogelijk die wij geheel naar wens kunnen invullen. Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij of een workshop pizza’s maken. Zo kunt u na een vergadering de dag ontspannen afsluiten.

Dagdelen:
Van 08.00 uur tot 12.00 uur
Van 13.00 uur tot 17.00 uur
Van 17.00 uur tot 20.00 uur

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerte formulier of telefonisch via 035 588 2686.