Vergaderen

Vergaderen in alle rust, ruimte en privacy? Dat kan in onze sfeervolle wijnboerderij. Op een prachtige centrale locatie in Nederland ligt de Wijnboerderij in een mooi natuurgebied tussen Soest en Amersfoort. U kunt bij ons vergaderen tussen de flessen wijn.
Mocht u na het vergaderen interesse hebben in een ontspannende afsluiting van de dag, dan kan dat! Denk bijvoorbeeld aan een educatief programma in de vorm van een wijnproeverij, een wijn-spijs diner of samen met de chef pizza’s bakken in de authentieke houtgestookte pizzaoven. Flexibiliteit en meedenken is onze kracht.
Met persoonlijke aandacht staan wij graag klaar voor u en uw gasten. Zodat u zich kunt focussen op uw bijeenkomst en uw gasten.

  • wij verhuren onze locatie voor een gehele dag of per dagdeel
  • onze locatie beschikt over een beamer, scherm, flipover
  • wij hebben daarnaast twee 2 sub-ruimtes
  • goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (station Soest)
  • voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Subruimte

Buiten de ruime boerderij beschikt de Wijnboerderij ook over 2 subruimtes.
“Het tuinhuis” is een van die mooie subruimtes waar u in kleinere groepen kunt vergaderen. Ook hier komen de warme tonen terug van een oude boerderij. In de wintermaanden is het heerlijk warm bij de kachel en met mooi weer gaan de openslaande deuren open en kunt u genieten van de buitenlucht en de natuur.
Op de 1e verdieping bevindt zich de tweede subruimte. Hier kunt u aan een lange tafel of in een informele setting in kleine groepen vergaderen of een workshop of cursus organiseren. De ruimte is licht en naar wens in te delen.

Catering

Wij kunnen u van alle gemakken voorzien, van lunch tot diner en van borrel tot wijnproeverij. Dit doen wij allemaal in combinatie met onze vaste cateraar. Verder zijn er tal van leuke workshops mogelijk die wij geheel naar wens kunnen invullen. Denk bijvoorbeeld aan een tapasworkshop of een workshop sushi maken. Zo kunt u na een vergadering de dag ontspannen afsluiten.

Dagdelen:
Van 08.00 uur tot 12.00 uur
Van 13.00 uur tot 17.00 uur
Van 17.00 uur tot 20.00 uur

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerte formulier of telefonisch via 035 588 2686.