Groepsactiviteiten

Opzoek naar een leuke en ontspannen invulling van uw dag? Wij bieden tal van leuke groepsactiviteiten aan. Dit kan bij ons op het terrein gebeuren of in en om Soest. Heeft u vragen of bent u opzoek naar anderen activiteiten dan horen wij dit graag! Wij denken mee in de mogelijkheden. 

Fat Max E-step

Een step die over alle paden gaat en het mooiste is, je hoeft er bijna niks voor te doen. Deze stoere step is elektrisch aangedreven! Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Gegarandeerd met een grote smile op je gezicht en veel bekijks door omstanders. Hip, milieuvriendelijk en super leuk om te doen. Door de brede banden gaat de step met gemak over bospaden of door de duinen.

Vanaf 7 personen te boeken á € 57,00 p.p. excl. transport 

E-Chopper

Kies voor een E-Chopper tour en ontdek Soest en omgeving op een unieke manier! Voor jong en oud, met een grote of juist kleinere groep: het is avontuurlijk, milieuvriendelijk, en voor alle doelgroepen heel erg leuk om te doen! We hebben meerdere unieke, afwisselende routes samengesteld, die jullie langs vele mooie bezienswaardigheden in stad en natuur leiden. 

 

Vanaf 7 personen te boeken á € 57,00 p.p. excl. transport 

Laser Kleiduifschieten 

Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. We schieten met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten. De disks schieten we niet kapot en kunnen weer hergebruikt worden, het voordeel hiervan is dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is!De computer registreert per schutter de punten. Na uitleg over het systeem en de geweren is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd. 

Vanaf 16 personen te boeken, prijs is op aanvraag.

Conect & collab

Verbinding, fun en energie is waar het om draait. Met je team zoveel mogelijk punten scoren aan de hand van het uitwerken van uitdagende opdrachten: alleen met een ‘all-for-one’- mentaliteit gaat een team het redden. Hoe groter het aantal teams, hoe groter de competitie! De opdrachten bestaan uit meerdere onderdelen, waardoor iedere deelnemer een belangrijk aandeel heeft in het succes van het team en echte samenwerking nodig is om te kunnen winnen. De tablet geeft aan welke opdracht opgelost dient te worden. Het is aan de teams om de juiste verbanden te leggen tussen de tablet en de fysieke spelonderdelen om zo tot oplossingen te komen.

Vanaf 20 personen, prijs is op aanvraag.