Wijngaard

DE EERSTE WIJNGAARD VAN SOEST

De Wijnboerderij in Soest gaat uitbreiden door een prachtige wijngaard aan te leggen. Wij zijn druk bezig met de oriëntatie om een eigen wijngaard aan te leggen.

Voor het opzetten van de wijngaard hebben wij een consultant in de arm genomen. Hij adviseert ons alles op het gebied van aanplanten van de druiven. We willen zo wel witte als rode druiven gaan aanplant. Voornemens, Pinot Noir en Souvenir Gris aan te planten, eventuele voorkeur is mogelijk. Zodra officieel is welke rassen we gaan planten kunt u uw definitieve keuze maken tussen de rassen, voor nu vragen we alleen of uw voorkeur uit gaat naar rood of wit.

ADOPTEER EEN WIJNSTOK

Wijngaard Soest gaat hoogst waarschijnlijk werken met 4 verschillende rassen. 2 wit en 2 rood. We zijn voornemens om de druiven Pinot Noir, Souvignier gris, Cabernet Blanc en een nog nader te bepalen rode variëteit. Je kunt zelf aangeven welke soort je wilt adopteren. Dit heeft invloed op de wijn die je ontvangt. Het is ook mogelijk om verschillende soorten te kiezen, wees vrij in je keuze!