Wijnboerderij Surprisedoos Deluxe Mix

54,00 incl. BTW

De Surprise doos deluxe is een mix van wijn waarbij de waarde van het totale pakket tussen de 54 – 60 euro ligt. De wijnen kunnen uit ieder land of gebied komen en de wijnen kunnen rood/wit/rosé óf mousserend zijn.

 

Artikelnummer: WIB0001-1 Categorie:

Beschrijving

Blind proeven? Een fles wijn out of the box, of je gewoon laten verassen. Probeer onze Wijnboerderij Surprisedoos deluxe mix De Surprisedoos deluxe  is een mix van rode ,witte rosé of mousserende wijnen, waarbij de waarde van het totale pakket tussen de 54 – 65 euro ligt. De wijnen kunnen uit ieder land of gebied komen, op deze manier kunt u kennis maken met de verschillende factoren die meespelen in de smaak van een wijn.

De wijnen in de surprise doos kunnen niet gekozen worden. Wel heeft u de keuze uit een surprise doos met rode, witte of gemengde wijn. Bij de surprise doos deluxe is de waarde van de wijn hoger. Ontdek zo een andere wijn dan u gewend bent, of laat u verassen door het onbekende. U kunt de wijn zelf houden of als geschenk geven.

Bent u  op zoek naar een speciale wijn of een feestelijk bubbel?  Wij hebben ook wijngeschenken, door uzelf samen te stellen. Een houten kistje welke u kunt vullen met 1,2 of 3 heerlijke wijnen.

De flessen kunnen wij voorzien van een eigen etiket.  De deksel van het houten kistje kunnen wij voorzien van een persoonlijk afbeelding of boodschap.

Uiteraard is dit alles ook mogelijk voor zakelijke gelegenheden.

Naast de Wijnboerderij Surprisedoos Deluxe mix, interesse in andere wijnen kijk op onze wijnshop of op eigenwijn.