Wijncursus Wijn

 Een introductie cursus voor de wijnliefhebber die net iets meer wil weten over wijn en de wereld van wijn. In twee avonden neem ik je mee in de wereld van wijn. 

Voor wie:

De Wijncursus is voor elke (beginnende) wijnliefhebber die meer wil leren over wijn. Voorkennis is niet noodzakelijk. Na deze avonden is het mogelijk om zelfstandig het SDEN1 examen te doen. Dit examen kan fysiek en online gedaan worden. (niet inbegrepen).

 

Wat: 

We proeven tijdens deze avond ongeveer 16-18 wijnen. Stap voor stap leer ik je wijn proeven. En geef ik je informatie over oa: De druivenrassen, het maken van wijn, de wijnlanden en wijngebieden.

Twee avonden voor 137,50,-  (start in september 2023)

Incl. btw, wijnen en het lesboek; Ik weet wat van Wijn – SDEN 1, een aromawiel en proefformulieren zijn inbegrepen. 

 

Waar:

Deze cursus word gegeven op de Wijnboerderij in Soest. Het adres van de locatie: Peter van den Breemerweg 1. Indien je met de auto komt kan je op het terrein parkeren. Station Soest ligt op ongeveer 10 min. Lopen.

 

Beschikbare capaciteit:

De cursus word gegeven voor max. 16 personen, zo houden we de groep klein en is de aandacht goed te verdelen voor iedereen. Minimale inschrijving van 10 personen. 

 

Voor vragen, meer informatie over datums of aanmelden gebruik  onderstaand formulier.  Je krijgt dan een mail met extra informatie

Wijncursus
Informatieformulier wijncursus
Aanhef *
Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring. *