Wijnproeverijen in stijl

Een wijnproeverij bij de Wijnboerderij in Soest is elke keer weer een unieke beleving. De proeverij vindt plaats in het prachtige poldergebied van Soest in het midden van Nederland.

Bij elke wijnproeverij starten we met een introductie over het proeven en beoordelen van de wijnen. Een korte mini cursus proeven noemen we dat.
De nadruk ligt hierbij op de verschillende druivenvariëteiten en de kenmerken van de wijnhuizen en wijnlanden.

Daarna gaan we over tot het proeven van de wijnen en bouwen we dit op van lichte tot de zwaardere wijnen.

De proeverij kan samengaan met heerlijke borrelplanken tijdens of na afloop van de proeverij. Dit kunnen wij op maat voor u verzorgen.

Wijn spijs lunch of diner

Buiten de ruime boerderij beschikt de Wijnboerderij ook over 2 sub- ruimtes.
“De Paardenstal” is één van die mooie sub-ruimtes waar u in kleineren groepen kunt vergaderen. Ook hier komen de warme tonen terug van een oude boerderij. In de wintermaanden is het heerlijk warm bij de kachel en met mooi weer gaan de openslaande deuren open en kunt u genieten van de buitenlucht en de natuur.
Op de 1e verdieping bevindt zich de tweede sub ruimte. Hier kunt u aan een lange tafel of in een informele setting in kleine groepen vergaderen of een workshop of cursus organiseren. De ruimte is licht en naar wens in te delen.

Great Sale

Ieder jaar organiseren wij op de wijnboerderij van Soest een 2-daagse Great Sale wijnproeverij.

Dit gaat al jaren terug en onze vaste gasten weten inmiddels wel dat ze twee keer per jaar hun agenda kunnen blokken voor deze bijzondere wijnproeverij.

Wat is er nou zo uniek aan de Great Sale?
Tijdens deze wijnproeverij staan er ruim 40 wijnen open om te proeven. Naast het proeven van de wijnen verwennen wij u altijd graag met heerlijke hapjes en mooie borrelplanken met de beste kaas en charcuterie. Wij maken er altijd een gezellige bijeenkomst van waar u ook nog eens profiteert van de beste prijs/ kwaliteit en lopende acties op bijzondere wijnen.

Wilt u op de hoogte blijven over de Great Sale? Schrijf u dan zeker in voor de Great Sale mailinglist. Zo houden wij u en onze vaste gasten graag op de hoogte.

Inschrijven Great Sale list MailChimp
Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring. *

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerte formulier of telefonisch via 035 588 2686.